Eirik Norman Hansen


Portrettbilde Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er futurist, teknologioptimist, og en av Norges mest etterspurte formidlere. Han har et øye for samfunnstrender og hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Han er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan utviklingen vil påvirke nettopp vår bransje.

Eirik ble kåret til Årets taler av Talerlisten i 2018, og har vært nominert hvert år siden.

Han er tilknyttet Ideas Lab som Senior Researcher, underviser på Høyskolen Kristiania og forfatter av boken «Når juss møter AI». Han lever av å stå på scener og formidle, enten som foredragsholder, konferansier, eller som trener når han lærer andre å bli bedre formidlere. Han er utdannet siviløkonom med master i teknologiledelse og har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler.

Hvorfor Eirik brenner for  brenner for bærekraftig mobilitet:

De fleste forskere er enige om at vi går mot en verden hvor flere og flere av oss kommer til å bo i eller i tilknytning til urbane områder. For at vi skal lykkes med dette på en god måte, er det helt avgjørende at vi tenker annerledes på hvordan vil bla. forflytter oss slev, gjenstander og varer. Dette handler om bærekraft i det store bildet, og om så mye mer enn bare selvkjørende biler. Derfor finner jeg det utrolig spennende å dykke dypere ned i denne utviklingen, og forsøke å se forbi det åpenbare så vi sammen kan finne gode løsninger som gavner alle.