Bjørn Olav Aarø Strandli


Portrett Bjørn Olav Strandli

Bjørn deltar på årets konferanse i «Pecha kucha- style» sesjonen der vi fokuserer på bærekraft, energioptimalisering og effektivisering, med innlegget

«Svanemerket bussvask kan spare Norge over 300 millioner liter rent drikkevann årlig = drikkevannsbehovet til 300 000 Nordmenn»

Lær mer om hvordan kollektivtrafikkselskapene og operatørene kan bli vår tids rockestjerner som skaper praktisk miljøarbeid som monner.

Vann er en begrenset ressurs vi må ta vare på. For å sikre våre felles drikkevannskilder har vannmangelen i for eksempel Oslo den siste tiden vist et stort og økende behov for å redusere vårt forbruk av vann. Vy buss, Ruter og Innlandstrafikk baner i disse dager vei for å redefinere måten vi vasker busser på, det har resultert i 3 Svanemerkede bussvaskehaller. Et eksempel til etterlevelse som forteller historien om grønn omstilling, sirkulær økonomi, redusert forurensing, effektive anskaffelser og innovativt samarbeid mellom oppdragsgiver og leverandør.

 

Bjørn Olav jobbet tett på Norsk kollektivbransje for å føre investeringer over på grønne løsninger som markedsansvarlig for Svanemerking av kjøretøyvask og drivstoff i Norge. Han er utdannet innen entreprenørskap fra handelshøyskolen BI og har lang fartstid innen forretningsutvikling, markedsføring og  kommunikasjon. Bjørn Olav brenner for hvordan vi kan skape grønne løsninger igjennom praktisk og konkret miljøarbeid. Hvordan vi håndterer omstillingen til et mer miljøriktig samfunn handler i stort om vår innstilling til utfordringene. Vi må se mulighetene i de store problemene og skape gode fortellinger som gjør det spennende å satse.