Praktisk info


Hvordan får jeg tilgang til Kollektivkonferansen 2020 i opptak?

Opptak av konferansen i sin helhet er nå tilgjengelig for alle her.

Presentasjoner

Årets presentasjoner er tilgjengelig i PDF her. 

Hva er Kollektivkonferansen?

Kollektivkonferansen er det årlige møtestedet for alle som jobber med eller har interesse for kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet. Konferansen arrangeres av Kollektivtrafikkforeningen, som er en nasjonal bransjeorganisasjon for offentlige aktører som planlegger, kjøper og markedsfører kollektiv- og mobilitettjenester.

Kollektivkonferansen 2020 handler om mennesker – fordi mobilitet handler om mennesker. Det handler om hvordan du som menneske kan bevege deg fritt og bærekraftig, og hvordan samfunnet kan legge til rette for det. Vi har spurt ledende aktører om hvordan vi kan gjøre det lettere å velge bærekraftig transport, og ikke minst – kan vi bruke koronapandemien til å skape nye og mer bærekraftige reisevaner?

Hvordan deltar jeg?

Kollektivkonferansen 2020 er et digitalt arrangement. Det betyr at du kan delta på konferansen fra der du velger å være 19. november, enten det er på kontoret eller godstolen på hjemmekontoret. Det eneste du trenger er en mobiltelefon eller datamaskin og tilgang til internett. Det følgende skjer når du har meldt deg på:

1.  Du mottar en epost fra «Norsk forening for kollektivtrafikk», som bekrefter at du har meldt deg på.

2.  Har du meldt deg på før 12. november kl. 12.00 får du tilsendt din personlige lenke på epost som gir deg tilgang til Kollektivkonferansen 2020. Påmeldinger etter 12. november får personlig lenke i ordrebekreftelsen du mottar på epost. NB: Du må benytte ditt telefonnummer, som du oppga ved bestilling, for å logge inn torsdag 19. november.

3.  18. november får du en sms med avsender KOLLEKTIV. Også denne inneholder lenke til konferansen.

4.  19. november gjør du deg klar til å delta på en virtuell møteplass for alle som jobber med, eller er interessert i kollektivtrafikk og mobilitet – Kollektivkonferansen 2020!

Rabattkoder

Vi har rabattkoder for studenter, ungdomspolitikere samt interesseorganisasjoner. Ta kontakt!

Kollektivprisen 2020

Kollektivprisen er kollektivbransjens årlige pris for tiltak innen mobilitet og kollektivtrafikk i Norge, som bidrar til å forenkle folks liv.

I år er det du og alle andre publikummere på Kollektivkonferansen 2020 som skal velge årets vinner, dvs. i år er Kollektivprisen en ren publikumspris! Bli med å stemme frem din favoritt.

Årets nominerte ble presentert en for hver dag i uke 40, se de nominerte her.

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss!