Olov Grøtting


Portrett Olov Grøtting

Olov er moderator for

parallellsesjon 2. “Korona har endret måten vi reiser på. Hvordan skal vi tilpasse oss den nye normalen?”

Våre dyktige moderatorer er fagpersoner innen tema og leder parallellsesjonene via chat. Bli med på diskusjonen og still spørsmål til innleggsholdere og resten av bransjen!

Olov Grøtting, daglig leder i Kollektivtrafikkforeningen i snart 7 år, utdyper følgende;

“Jeg har et stort samfunnsengasjement, og er spesielt opptatt av mobilitet, kollektivtrafikk, samferdsel, stedsutvikling, levende samfunn i by og bygd og bærekraftig brukt av naturen med alt den kan gi oss av opplevelser og ren mat. Alt dette har en stor verdi for mennesker og deres liv.  Viktig er det også å huske på at selv store byer består av mange små samfunn der mennesker lever sine liv, bor og arbeider. Nå har koronapandemien ramlet over oss og endret måten vi reiser på og måten vi lever livene våre på. Hva er det som har skjedd som er bra for samfunnet, og hva er bra for den enkelte? Det blir utrolig spennende å se hvordan vi vil endre våre reisevaner post Covid-19, og hva som blir den nye normalen. Det skal vi se nærmere på under Kollektivkonferansen 2020.”

Olov har forøvrig lang erfaring fra skjæringspunktet mellom politikk og administrasjon, ledelse, kommunikasjon, prosesser, prosjekter og ulike utviklingsoppgaver.

 

 

Add to Calendar